Trefelling

Trygg felling av trær uansett vanskelighetsgrad

Grønt treikon

Trefelling utført av erfarne arborister

Har du et tre som skjermer for sola, som er til sjenanse for naboene, eller som står i veien? Vi feller alle trær, uansett vanskelighetsgrad. Om ønskelig, kan treet beholdes for ved. Om ikke, kjører vi det gjerne bort for deg.

Med sikkerhet i fokus

Trefelling kan være svært risikofylt og bør kun gjøres av kvalifiserte fagfolk. Unngå unødvendige feil og ulykker, for felling av trær kan raskt bli kostbart. Våre trefellere har nødvendige sertifiseringer og sitter på lang erfaring innen felling av store og små trær, og påtar seg oppdrag i all slags terreng. Vi følger faste rutiner og har alltid HMS i bakhodet for å bevare sikkerheten i alle våre oppdrag. Vi kommer gjerne på befaring og tar en vurdering av oppdragets helhet. Dette innebærer eventuell søknadsprosess til kommunen ved behov, og trygg fjerning av deler eller hele treet.

Det er mange risikovurderinger å ta for en vellykket trefelling, uavhengig av oppdrags størrelse. Vi har full kontroll på riktig fellingsteknikk som innebærer å ta hensyn til blant annet treets lengde, helning, terreng og tyngdepunkt. Alt dette og mer påvirker treets fallretning.

Vi utfører både enkel trefelling der treet har god plass til å falle fritt ved hugging fra bakkenivå, og mer avanserte trefellingsoppdrag. Dersom det er dårlig med plass, eller om treet står utsatt til med flere hindringer i området, må vi dele opp treet i seksjoner. Vi vurderer hvert tre individuelt og bruker om nødvendig kran for å heise ned greiner og stamme bit for bit på en trygg og effektiv måte. 

Bestill en befaring

Ta kontakt med oss for befaring eller en hyggelig treprat!

Kontakt oss

Har du et tre eller en stubb du vil ha fjernet eller pleiet?

Kontakt oss i dag for en uforpliktende treprat!

Oslo & Akershus Trefelling AS

Bøveien 24,
1389 Heggedal

hCaptcha